Bliv kunde

Icon

Kom ind i varmen - bliv kunde ved HF

Der er mange penge at spare ved at skifte dit oliefyr ud med fjernvarme.

Der er masser af fordele ved at skifte din nuværende varmekilde ud med fjernvarme. Det er nemmere, mere miljøvenligt, og du sparer mellem 35 og 50 % ved at skifte fra oliefyr til fjernvarme. Det betyder, at din investering kan tjenes hjem på ca. 6 år.

Download et regneark som i grove træk kan beregne den årlige besparelse ved skift fra oliefyr eller elvarme til fjernvarme. Se under "Excel beregning" nedenfor.

Du vil sikkert blive positivt overrasket og du er selvfølgelig velkommen til at kontakt os for at få et tilbud på at få lagt fjernvarme ind.


Skrot oliefyret og skift til fjernvarme

Ved skifte fra oliefyr til fjernvarme udløses en engangs-energibesparelse som Haderslev Fjernvarme gerne vil købe af de nye fjernvarmeforbrugere. OBS gælder kun indenfor Haderslev Fjernvarmes forsyningsområde!!

Energibesparelsen udregnes efter ejendommens BBR-bolig- og erhversareal, eksempelvis:

En Ejendom med oliefyr fra før år 1977 udløser en energibesparelse som har en værdi af kr. 3.415,50.

En Ejendom med oliefyr installeret efter år 1977 udløser en energibesparelse som har en værdi af kr. 2.320,50.

Oliefyr kontra Fjernvarme

Beregn hvor meget du kan spare ved at skifte fra oliefyr til fjernvarme  
Hent fil (433 Kb)
Excel beregning

Fjernvarme kontra andre varmekilder

Fjernvarme er generelt den billigste opvarmningsform hvilket du kan læse mere om ved at klikke på nedenstående link:

Fjernvarme information

Her finder du også megen anden information om fjernvarme.

Fra naturgas til fjenvarme

Haderslev Fjernvarme arbejder på planer om at forsyne hele Haderslev by med fjernvarme og på længere sigt Starup og Marstrup.

En udvidelse af forsyningsområdet afhænger dog af hvorvidt der både kan opnås en positiv selskabs- og samfundsøkonomi. Bestyrelsen arbejder pt. med at afklare disse økonomisk forhold og forventer en afklaring af dette i 2016.

Enkelte steder i byen er de muligt for naturgaskunder at skifte til fjernvarme, hvis der ligger fjernvarmeledninger i samme gade som der er naturgas.

Er du i tvivl om der allerede nu er mulighed for at skifte til fjernvarme, så send os en mail på info@haderslev-fjernvarme.dk

Nedenfor kan du se hvilkeomkostninger der indgår i et skifte til fjernvarme. Se også tarifbaldet som du finder under menupunktet "Selvbetjening".

Hvilke omkostninger løber der på

Se hvilke omkostninger der indgår i et skifte fra naturgas til fjernvarme
Hent fil (189 Kb)